Contura takat

Contura-takkojen muotoilu ja tuotekehitys tapahtuu Ruotsissa, kuten myös kaikkien osien asennus. Takat laatutarkastetaan ennen kuin ne lähtevät Markarydin tehtaaltamme. Siten laatu on täysin hallinnassamme tuotannon kaikissa vaiheissa. Huolehdimme siitä, että takat sopivat nykyaikaisiin koteihin ja olosuhteisiin.

UUTUUS! Contura i61
contura-i61a (1).jpg

Contura i 61, Artsone (valkoinen)

contura-i61t.jpg

Contura i 61, Artsone (harmaa)

contura-i61an.jpg

Contura i 61, valkoinen teräs

contura-i61-black.jpg

Contura i 61, musta teräs

Contura i61 :ssa tuli on ainutlaatuinen taideteos, joka on kaunis katsella ja jonka ääressä on lämmin tunnelmoida.

Uuteen Contura i61- takkaan on helppoa uppoutua. Suuret lasipinnat hissiluukussa antavat tulelle upeat puitteet. Luukun tiiviste varmistaa, että palamisen on aina mahdollisimman tehokasta.

contura-556g-style-white-chimney.jpg
Contura vuolukivitakka 26T

Contura 556G

Vuolukivitakka Contura 26T korkea

Vuolukivimalli voidaan varustaa puhaltimella ja lämpömakasiinilla, joka luovuttaa jälkilämpöä 18 tunnin ajan. Lämmitysilman määrää voidaan säätää takan kannessa olevalla säätimellä.

  

Contura 30

Vuolukivitakka Contura 35 korkea

Suurten sivulasien ansiosta tuli näkyy joka suunnasta. Tämä malli sai himoitun Red dot –muotoilupalkinnon erinomaisesta muotoilusta ja toimivuudesta. Puhtaat linjat ja lasikansi luovat hillityn vaikutelman. Valitse lisäksi yhteensopiva lasieduslaatta.

Vuolukivitakka Contura 35 musta valurautaluukku

Contura 50 Valurautatakat

Contura 52T

Contura 52

 

Kaminan jalka on

umpisokkelimallinen. Lämminilma‐aukot sijaitsevat molemmilla sivuilla kannen alla. Koko valurautakansi toimii lämpölevynä.

Contura 54T

Säätöjaloilla takka saadaan seisomaan vakaasti ja suorana erilaisilla alustoilla. Takka on liitettävissä hormiin joko takaa tai suoraan päältä.

Contura 500 style

Contura 556 Takka

Suurten sivulasien ansiosta tuli näkyy kaikkialle huoneeseen. Uudet kahvat eivät kuumene ja ne on sulautettu paremmin takan etuosaan. Lasiluukulla varustettu valkoinen Contura 556 Style on yksi vuoden kuumimmista uutuuksista.

Contura 556T

Contura 510:1 Takka

Contura 510 Style –takka sopii hyvin sekä suoralle seinälle että nurkkaan. Valittavissa valurautaluukullinen sekä lasiluukullinen G‐malli. Reilut lasiluukut päästävät paljon valoa ja lämpöä huoneeseen. Uudet kahvat eivät kuumene ja ne on sulautettu paremmin takan etuosaan.

Contura 596G Takka

Contura 596T

C500-sarjan korkeampi 596-malli on saatavana harmaana tai mustana valurautaluukulla. Uudessa valkoisessa 596G-mallissa on tyylipuhdas lasiluukku. Suurien sivulasien ansiosta tuli näkyy laajemmalle. Lisävarusteeksi valittavissa mm. lämmönluovutusaikaa pidentävä Powerstone-lämpömakasiini.

Contura 596:1 Style, harmaa

Valorautakansi

Contura 590T Style, musta

Contura 596T Style valurautaluukulla on takka sinulle, joka haluat saada mahdollisimman suuren tehon takastasi. Sen luonnollisesti lämpöä varaava vuolukiviverhoilu yhdistettynä lisävarusteena saatavaan lämpömakasiiniin luovuttavat lämpöä pitkään tulen sammumisen jälkeen.

Contura 586:1 Style, musta

Pilari antaa tulelle nostetta. Contura 586 Style sopii moderniin sisustustyyliin. Jos haluat nähdä enemmän tulta, valitse kääntölevy, jolla voit kohdistaa takan valon ja lämmön haluamaasi suuntaan.

Contura 700

Contura 720T valkoinen

Contura 720T tarjoaa kahden maailman parhaat puolet: kulmikkaan muotonsa ansiosta se on tyylikäs ja helposti sijoitettava ja siinä on lämpöä varaava vuolu-kivikuori. Tuli näkyy hyvinvalurautaluukun suuren lasin läpi.

Contura 790K

Kaakelitakka,

valkoinen

Contura 780, musta

Contura 700-sarja edustaa uutta vuosikymmentä. Tunnetun ruotsalaisen Myra-muotoilijatiimin moderni luomus on kaikkien huoneiden luonnollinen keskipiste – viemättä paljoakaan lattiatilaa. Nostamalla takan pilarille saat vielä enemmän irti ennestään hyvästä tulinäkyvyydestä.

Contura 800

Contura 850

Pieni ellipsinmuotoinen takka, jonka suuri luukku ja sivulasit takaa hyvän tulinäkyvyyden. Takka toimitetaan vakiona avoimella halkotilalla, joka on peitettävissä lisävarusteena saatavalla teräksisellä puutilan ovella.

Contura 820T, musta

Contura 800 Style
Contura-856GW-Style-white.jpg
Contura-856-Style-grey.jpg
Contura-856TG-Style-black.jpg
Contura-890T-Style-black.jpg
Contura-810-Style-grey.jpg
Contura-870G-Style-white.jpg
Contura-896G-Style-black.jpg
Contura-820T-Style-black.jpg
Contura-886-Style-black.jpg
Contura-890G-Style-white.jpg

856WG Style, valkoinen

856 Style, harmaa

856TG Style, musta

890G Style, valkoinen

890T Style, musta

896G Style, musta

870G Style, valkoinen

810G Style, harmaa

820T Style, musta

886 Style, musta

10 mallia ja useita versioita. Contura 800 Style tarjoaa paljon valinnan varaa. Kaikilla takoilla on jotain yhteistä – tyylikäs ja nykyaikainen muotoilu, jota me kutsumme Styleksi, päivitys vanhemmasta Contura 800 -sarjasta. Olemme jalostaneet sekä ulkonäön että toiminnot. Korkeammat ja leveämmät lasiaukot, sivupaneelit, joissa on vähemmät saumoja sekä suurempi värivalikoima – siinä vain muutama muotoiluun tehdyistä päivityksistä. Innovatiiviset toiminnot, kuten syttymistä nopeuttava automatic start function ja boost-toiminto hiipuneen hiilloksen herättämiseen, helpottavat takan lämmittämistä.

Contura tulipesä, takkasydämet ja ulkokuoret

Contura i41A

Elementtitakassa on kulmaluukku ja Artstone-kuori. Artstone on Conturan oma valkoinen betonikivi. Luukun voit tarpeittesi mukaan valita oikean- tai vasemman-puoleisena. Lisävarusteena on saatavana mm. mustasta graniitista valmistettu hylly ja penkki.

Contura i51

Suurten sivulasien ja tilavan palotilan ansiosta Contura i51 on takkasydän nykyaikaiseen kotiin. Kauniin ulkokuoren alla oleva tekniikka on sovitettu taloihin, joissa on alipaineen synnyttävä nykyaikainen lämmitysjärjestelmä. Musta ja valkoinen maalipinta luo puhtaan ja graafisen vaikutelman.

Contura i40

Takkasydämessä kulmamallinen hissiluukku, joka toimii kevyesti nostamalla. Clean Burning –järjestelmä pitää lasin puhtaana ja noettomana.

Contura i30

Huippulaatuinen takkasydän, jossa reilun kokoinen luukun lasi. Suora luukku, joka avataan nostamalla. Tehokas palamistekniikka ottaa enemmän lämpöä puusta.

Contura i41T

Taittolasiluukun ansiosta Contura i41 –elementtitakka erottuu ja valaisee huoneen loistollaan. Luonnostaan lämpöä varaavassa vuolukivikuoressa on luonnollinen kuviointi. Tulipesä Ci41-malleihin saatavana sekä oikean- että vasemman-puoleisena.

Contura i31T

Luonnostaan lämpöä varaavalla vuolukivellä verhoiltu takkasydän tarjoaa erittäin hyvän lämmönvarauksen. Takkaan voi myös asentaa lämpöä varaavan PowerStone-lämpömakasiinin.

Contura i51T

Artstone on Conturan oma valkoinen betonikivi. Takkasydän on helppo sijoittaa, sillä se vie vähän tilaa ja sen voi sijoittaa tulenarkaa seinää vasten. Täydennä mieluusti mustaksi maalatusta pellistä valmistetulla puulokerolla.

Contura i50

Ci50‐takkasydän on hissiluukullinen malli, jossa on suuri lasi kolmella sivulla. Suuret lasipinnat pysyvät puhtaina ja noettomina Clean Burning –järjestelmän ansiosta. Voit suunnitella itse kuoret takkasydämen ympärille tai valita sydämen sisältävän täydellisen takkapaketin Ci51‐mallistosta.

  

Contura i51AN

Artstone naturell on käsittelemätöntä ja sileäksi hiottua betonia. Pehmeän harmaa vaihtoehto sinulle, joka pidät rouheasta tyylistä. Täydennä mieluusti mustaksi maalatusta pellistä valmistetulla puulokerolla.

Lisätiedot ja mitat

Takkojen lisävarusteet

Lämpömakasiini, kääntölevy sekä Contura lattialasi ja eduslaatta

Palamisilmaliitäntä, lämpölevy ja pikku-uuni