Nordpeis Salzburg C Basic
Ackumulerande spisar

Nordpeis Salzburg S

Nordpeis Salzburg S är en traditionell ackumulerande spis som är mindre och lättare. Tack vare sin lätthet börjar spisen värma snabbare än tyngre spisar och kräver inte lika mycket av golvet som tyngre spisar.

Nordpeis Salzburg M

Salzburg är en värmelagrande eldstad baserad på ett långt kanalsystem där värmen absorberas och lagras för optimal värmeekonomi. Eldstaden avger svag värme under en lång period, i motsats till stark värme under användning och en förhållandevis kort avsvalnings period, vilket är fallet för traditionella eldstäder och kaminer.

Nordpeis Salzburg C convection

Värmelagrande spis med luftcirkulationsvärme. Spisen kan man placera mot en vägg, i ett hörn eller helt fristående. Hörnluckan kan placeras både på höger och vänster sida.

NY UPPDATERAD MODELL!

Nordpeis Salzburg C Basic

Värmelagrande spis med vinkel glas, som kan placeras på rak vägg, i hörn eller var fritt i rummet. Förutom värmelagring, med konvektion. Det ger dig full kontroll över värmen i rummet. Du kan snabbt värma upp ett rum, eller välja att stänga konvektion helt att få den fulla effekten av värmelagringen.

Nordpeis spisar, kaminer och eldstäder

I detaljerna på Nordpeis spisar kombineras Norges historia med modern design . Spisen är mera än enbart en värmekälla. Den sprider äkta värme i hemmet.

Nordpeis Salzburg XL

Salzburg är en värmelagrande spis. Liksom alla Nordpeis-produkter är dess delar högkvalitativa och lätt installerade.
 

Nordpeis kaminer

Nordpeis kamin UNO 1

Uno är en låg kaminserie med klassiskt, modernt skandinavisk utseende. Den har ett stort frontglas och sidoglas som ger en god insyn till flammorna från alla håll.

Kamin dörren har ett automatiskt låssystem som ökar både säkerhet och komfort. Uno har egen upptändningsventil.

Nordpeis kamin UNO 2

Uno är en låg kaminserie med klassiskt, modernt skandinavisk utseende. Den har ett stort frontglas och sidoglas som ger en god insyn till flammorna från alla håll.

  

Nordpeis kamin Bergen

Bergen är en stilig kamin med vackra detaljer. 

Nordpeis kamin UNO 5

Nordpeis Uno 5 passar som bäst i mindre utrymmen. Till Uno-serien hör flera modeller.

 

Se alla modeller på vår webbsida. 

Nordpeis Quadro Colorado Natural

Quadro Colorado Natural är en exklusiv braskamin som tar liten plats i rummet och ger bra insyn till elden. Colorados jämna yta med sandens färgspel tillför en känsla av kvalitet och elegans.

Nordpeis Quadro 3 new

En av våra mest populära braskaminer har fått ett “ansiktslyft”. Stram och stilren med en design som passar både på en rak vägg, i ett hörn eller fristående i rummet. Välj mellan olika socklar och toppar.

Me Glass, med sidoglas

Me Serien

Me består av en serie kaminer där du kan välja mellan så många som sju olika designuttryck, och på så sätt anpassa den till din stil och ditt hem. Kanske föredrar du att den står på ett glasstativ? Eller kanske en rund kamin som hänger på väggen, eller till och med från taket.

Me Basic

 

Nordpeis har skapat en serie kaminer baserad på brännkammaren från «Me». I Me-serien kan du välja mellan flera nya och unika lösningar.

Me Basic är designad för att passa in i alla hem.

Me Bench

Me Bench kommer i en höger- och vänstermodell, med lådor som tillval till bänken, i ek eller svart stål – ett spännande inslag i inredningen.

Me Bench finns också med sidoglas

Me Basic, med sidoglas

Me Ceiling

 

Me Ceiling kan hänga som ett smycke mitt i rummet.

Finns också med sidoglas.

Me Glass

Me Glas är tillverkad i exklusivt glas och är den första i sitt slag.

Me Pedestal

Me Pedestal är den klassiska kaminen med en modern, stilren design.

Finns med sidoglas och golvplatta.

Me Steel

 

Me Steel är designversionen, formgiven med ett mer utmanande uttryck, fås med sidoglas.

Me Wall + Me Wall med brandvägg

 

Me Wall är en vägghängd murspis. Fås både med och utan brandvägg eller sidoglas.

 

Nordpeis murspisar

Nordpeis Atlanta låg

Nordpeis Atlanta är en liten kamin som lämpar sig väl för mindre rum. Atlanta finns i två höjder och tre olika kvaliteter: omålad betong , Colorado Natur och Colorado White. Kan placeras fristående , längs med vägg och i hörn.

Nordpeis Atlanta hög

Nordpeis Pisa

Pisa är anpassad för raka väggar och hörn med möjlighet för en extra vednisch på sidan. Eldstaden har insyn från två sidor och kan vändas åt höger eller vänster. Välj insats i exclusive svart eller exclusive vit med kromram.

Nordpeis Havanna

Havanna är en reslig vinkelspis som kan levereras med eller utan vedfack. Havanna är designad för att placeras fristående och har inluft som inte skall täppas till.

Nordpeis Odense

Odense är en modern murspis med eleganta linjer. På högra sidan är det ett litet dekorativt vedfack där det är enkelt att förvara ved. Odense är utformad så att den kan sättas fristående i rummet, i ett hörn eller mot en rak vägg. Vinkeln i glaset ger dig en enastående insyn till lågorna från flera delar av rummet.

  

Nordpeis Praha

Praha finns som hög och låg version. Välj mellan två olika färger eller mönster på dörrkarmen.

Nordpeis Ronda 160

Ronda 160 fristående, vacker och rund spis, som inte krävermycket utrymme och är lätt att installera. Till alla Ronda-modeller går att fås som tillbehör  värmelagrande Powerstone™. 

Nordpeis Ronda

Ronda är en hög fristående, vacker och rund spis, som inte krävermycket utrymme och är lätt att installera. Den två meter höga Ronda går att få i tre olika versioner. 
Till alla Ronda-modeller går att fås som tillbehör  värmelagrande Powerstone™. 

Nordpeis Stockholm

Stockholm är en platsbesparande murspis som lämpar sig för mindre rum och bostäder. Samtliga murspisar i Stockholms serien har intergrerad brandvägg vilket gör att den kan placeras direkt mot en vägg av brännbart material.
Murspisen fås i ren betong som målas i önskad kulör.

Nordpeis Stockholm hög

Den integrerade brandväggen är lätt at installera. På sidorna finns vedfack. 

Nordpeis Monaco

Nordpeis Monaco är en större eldstad i ShapeStone med ett stilrent uttryck och dolda ventiler i sockeln. Eldstaden har en exklusiv höj- och sänkbar lucka och mycket god insyn till elden. Monaco levereras i två varianter där insatsen placeras högt eller lågt i omramningen samt med olika val av front- och sidobänkar i Colorado- eller
ShapeStone.

Monaco har luckan till tre olika sidor och nivån från golvet till  luckan i två olika  höjder.

 

Nordpeis Monaco C har lucka till vänster eller höger och nivån från golvet till luckan i två olika höjder

Tilläggsinfo och mått

Spisantti Anders Johansson     050 056 1237     info@flintstones.fi
  • facebook

Created by Seger Marketing