Nordpeis takkojen yksityiskohdissa yhdistyvät Norjan historia ja moderni muotoilu. Takka on enemmän kuin pelkkä lämmitysväline. Se luo kotiin aitoa lämpöä.

Nordpeis takat, kamiinat ja takkasydämet

Suosituimmat mallit!

Nordpeis Salzburg C Basic

Nordpeis Salzburg M

Salzburg on varaava takka, jonka varaava massa on oliviinisementti. Kaikkien Nordpeis-tuotteiden tavoin sen osat ovat korkeatasoisia ja ne on helppo asentaa.
Uusimman palamisteknologian ansiosta puu palaa perusteellisesti ja päästöt ovat minimaaliset. Luukun lasi pysyy puhtaana palotilaan puhaltuvan kuuman ilman ansiosta.

Nordpeis Salzburg L Basic

 

Uusi versio ilman kiertoilmatoimintoa. Upea varaava takka tulee tehtaalta valmiina elementteinä, eikä vaadi muuraamista.

Salzburg_stämning.jpg

Nordpeis Monaco

 

Nordpeis Monaco on hissiluukullinen kolmilasinen kiertoilmatakka. Ilma-aukot on piilotettu jalustaan.
Monaco Matalassa tulipesä on matalammalla ja Monaco Korkeasssa tulipesä on korkeammalla. Monaco Matalaan on saatavissa kaksi erilaista penkkiä. Monaco Matalaan ja Korkeaan on saatavissa halkotila, jonka voi sijoittaa takan molemmille puolille. 

Nordpeis Monaco C

Cannes_responsive1100.jpg

Nordpeis Cannes

 

kiertoilmatakassa on sama takkasydän, kuin suosikkimalli Prahassa. Cannes-kiertoilmatakan ilmanottoaukot ovat sokkelissa, joten aukkoja tai ritilöitä ilmanotolle ei tarvita.

Uutuus!

Capri on keskikokoinen takka tyylikästä pohjoismaista muotoilua.

Siinä on kätevä hissiluukku, joka helpottaa puiden lisäämistä ja antaa takalle tyylikkään ilmeen. Takka on helppo sijoittaa sisäänrakennetun palomuurin ansiosta.

Capri_responsive.jpg

Lisää malleja löydät täältä: