Nordpeis Salzburg C Basic

Nordpeis Salzburg C Basic

Salzburg C Basic kulmaluukullinen varaava takka on uusi versio ilman kiertoilmatoimintoa. Takka voidaan sijoittaa suoralle seinälle, kulmaan tai vapaastiseisovaksi. Kulmaluukku saatavana sekä vasemman- että oikeanpuoleisena.

  

Varaavat takat

Nordpeis Salzburg S

Nordpeis Salzburg S on perinteistä varaavaa takkaa pienempi ja kevyempi. Keveytensä ansiosta takka alkaa lämmittämään nopeammin kuin isommat takat eikä vaadi lattialta niin paljon kuin painavammat takat.

Nordpeis Salzburg M

Salzburg on varaava takka, jonka varaava massa on oliviinisementti. Kaikkien Nordpeis-tuotteiden tavoin sen osat ovat korkeatasoisia ja ne on helppo asentaa.
Uusimman palamisteknologian ansiosta puu palaa perusteellisesti ja päästöt ovat minimaaliset. Luukun lasi pysyy puhtaana palotilaan puhaltuvan kuuman ilman ansiosta.

Nordpeis takat, kamiinat ja takkasydämet

Nordpeis takkojen yksityiskohdissa yhdistyvät Norjan historia ja moderni muotoilu. Takka on enemmän kuin pelkkä lämmitysväline. Se luo kotiin aitoa lämpöä.

Nordpeis Salzburg XL

Salzburg on varaava takka, jonka varaava massa on oliviinisementti. Kaikkien Nordpeis-tuotteiden tavoin sen osat ovat korkeatasoisia ja ne on helppo asentaa.
Uusimman palamisteknologian ansiosta puu palaa perusteellisesti ja päästöt ovat minimaaliset. Luukun lasi pysyy puhtaana palotilaan puhaltuvan kuuman ilman ansiosta.

Nordpeis kiertoilmatakat

Nordpeis Atlanta matala

Nordpeis Atlanta on yksi vuoden 2015 Nordpeis-uutuuksista. Tämä pieni takka soveltuu mainiosti pienempiin huonetiloihin. Atlanta matalasta on saatavilla neljä eri mallia. Atlanta Colorado Natural –malli on valkoiseksi maalattua betonia.

Nordpeis Atlanta korkea

Nordpeis Pisa

Pisa-takan voit asentaa kulmaan tai suoralle seinälle. Lisävarusteeksi voit valita halkotilan myös sivulle. Kulmaluukusta tuli näkyy hienosti kahdelle sivulle ja tulipesän voit valita joko vasemman- tai oikeanpuoleisena. Valitse luukuksi Exclusive musta tai Exclusive valkoinen.

Nordpeis Havanna

Nordpeis Havanna on upea kiertoilmatakka. Kiertoilmatakka kierrättää nimensä mukaisesti ilmaa ottaen sen huoneenlämpöisenä kuorensa sisään ja puhaltaen ilman lämmenneenä ulos kuoresta. Nordpeis Havanna-kiertoilmatakan puhaltama lämmin ilma leviää nopeasti suurelle alueelle. Nordpeis Havanna -kiertoilmatakka vie vähän lattiatilaa, mutta on silti erittäin näyttävä ja tyylikäs.

Nordpeis Odense

Odense on nykyaikainen ja tyylikkään linjakas takka. Oikealla puolella on koristeellinen puutila. Korkean palotilan ja suuren kulmaluukun ansiosta tuli näkyy kaikkialle huoneeseen.

Odense voidaan sijoittaa seinää vasten, kulmaan tai vapaasti seisovaksi.

  

Nordpeis Praha

Prahasta on saatavissa sekä matala että korotettu malli. Toimitus sisältää suojaseinäsarjan. Tulipesän luukun kehykseen on valittavissa kaksi värivaihtoehtoa.

Nordpeis Ronda 160

Ronda 160 on vapaasti seisova, kauniin pyöreä takka, joka ei vaadi paljoa asennustilaa ja joka on helppo asentaa. Tuli näkyy korkealta ja tekee hyvän vaikutuksen esim. huoneen keskelle asennettuna.
Kaikkiin Ronda-malleihin saa lisävarusteena PowerStone™ lämpömakasiini, joka varastoi tehokkaasti lämpöä ja luovuttaa sen sitten hitaasti ja tasaisesti.

Nordpeis Ronda

Ronda on korkea vapaasti seisova, kauniin pyöreä takka, joka ei vaadi paljoa asennustilaa ja joka on helppo asentaa. Tuli näkyy korkealta ja tekee hyvän vaikutuksen esim. huoneen keskelle asennettuna. 2 metriä korkeasta Rondasta on saatavana kolme versiota.
Kaikkiin Ronda-malleihin saa lisävarusteena PowerStone™ lämpömakasiini, joka varastoi tehokkaasti lämpöä ja luovuttaa sen sitten hitaasti ja tasaisesti.

Nordpeis Stockholm

Nordpeis Stockholm on upea pieni takka. Stockholm sopii hienosti pieniinkin tiloihin ollen kuitenkin huipputehokas lämmönlähde. Pieni takka on varma valinta, sillä Nordpeis Stockholmin kiertoilmatoiminto puhaltaa lämmintä ilmaa nopeasti ja tehokkaasti. Nordpeis Stockholm on pieni takka, jonka voit asentaa vaikka itse ja viimeistellä ulkonäön mielesi mukaan.

Nordpeis Stockholm korkea

Integroitu palomuuri on helppo asentaa. Sivulla halkotila.

Nordpeis Monaco

Nordpeis Monaco on hissiluukullinen kolmilasinen kiertoilmatakka. Ilma-aukot on piilotettu jalustaan.
Monaco Matalassa tulipesä on matalammalla ja Monaco Korkeasssa tulipesä on korkeammalla. Monaco Matalaan on saatavissa kaksi erilaista penkkiä. Monaco Matalaan ja Korkeaan on saatavissa halkotila, jonka voi sijoittaa takan molemmille puolille. 

Nordpeis kamiina UNO 1

Pilarimalli, jonka suuri lasiovi ja sivulasit antavat tyylikkään näkymän tulipesään. Uno sopii niin nurkkaan kuin suorallekin seinälle, teräspiipun kanssa sen voi asentaa seisomaan vapaasti.

Nordpeis kamiina UNO 2

Kamiinassa puutila ja suuri lasiovi ja sivulasit antavat tyylikkään näkymän tulipesään. Uno sopii niin nurkkaan kuin suorallekin seinälle, teräspiipun kanssa sen voi asentaa seisomaan vapaasti.

Nordpeis kamiina UNO 5

Nordpeis Uno 5 on parhaimmillaan pienissä tiloissa. Uno-sarjassa on useita malleja.

 

Katso kaikki mallit nettisivuiltamme.

Nordpeis kamiina Bergen

Bergen on tyylikäs kamiina, jossa on hienostuneita yksityiskohtia. Kaikki mallit polttavat puuta puhtaasti ja pitkään. Toisiopalamisen avulla puuta poltetaan mahdollisimman tehokkaasti.

Nordpeis Quadro Colorado Natural

Quadro Colorado on hieno kamiina, jonka kulmaluukusta tuli näkyy laajalle. Quadro Colorado vie vain vähän lattiapinta-alaa. Coloradon modernit muodot ja harmaa betonipinta kertovat laadusta ja elegenssista.

Nordpeis Quadro 3 new

Yksi suosituimmista kamiinoistamme sai uuden ilmeen. Nordpeis Quadro kamiinan puhdas muotoilu sopii suoralle seinälle, kulmaan tai vaikka keskelle huonetta. Kulmalasista tuli näkyy hienosti kummallekin puolelle kamiinaa. Kolme eri korkeutta.

Lisätiedot ja mitat

Nordpeis kamiinat
Me Sarja

Pyöreä takka on saatavana seitsemänä mallina: Me Basic, Me Steel, Me Glass, Me Pedestal, Me Wall, Me Ceiling ja Me Bench. Takka voidaan ripustaa kattoon, se voi seisoa lattialla ja se voidaan asentaa seinälle. Siksi se on helppo saada sopimaan jokaiseen sisustukseen.

Me Basic

 

Nordpeis on luonut kamiinasarjan, joka perustuu “Me”-takkasydämiin. Me-sarjasta voit valita useita uusia ja ainutlaatuisia ratkaisuja. 

Me Basic on suunniteltu joka kotiin sopivaksi.

Me Bench

Me Bench on penkillinen malli, joka on saatavissa oikean- ja vasemmanpuoleisena versiona. Lisävarusteiksi valittavissa laatikot penkin alle sekä mustat teräsovet tai tammiovet. Myös sivulaseilla.

Me Basic, sivulaseilla

Me Ceiling

 

Me Ceiling voi riippua katosta kuin koru keskellä huonetta.

Saatavana myös sivulaseilla.

Me Glass

 

Me Glass -kamiinoissa on ylellinen lasijalusta, joka on ensimmäinen lajissaan. Saatavilla myös sivulaseilla.

Me Pedestal

Me Pedestal on klassinen kamiina ja muotoilultaan moderni ja puhdaslinjainen. Lattialevy kirkasta lasia.

Saatavana myös sivulaseilla.

Me Steel

 

Me Steel on design-versio ja muotoilultaan haastavampi.

Me Wall + Me Wall säteilysuojalla

 

Me Wall on seinään kiinnitettävä kamiina. Saatavilla sivulaseilla ja säteilysuojalla.

 

Spisantti Anders Johansson     050 056 1237     info@flintstones.fi
  • facebook

Created by Seger Marketing