Räätälöidyt takat

Räätälöidyt takat ovat Flintstonesin erikoisalaa. Mittatilauksena tehty takka sopii saumattomasti takalle varattuun tilaan. Kysy rohkeasti tarjousta juuri sinulle sopivasta tulisijasta! 

Teen vanhan takan purkutyöt ja uuden takan asennuksen siististi huputtamalla työmaa-alueen.

flintstones före 1.jpg
före.jpg
villavestvik 2.jpg
villavestvik 1.jpg

Kuva: @villavestvik

Räätälöidyt Contura -takat

Contura takkasydämet
Contura takka räätälöity takka takkapesä takkasydän
Contura takka räätälöity takka takkapesä takkasydän

Contura i4 Modern neljällä raamilla

Takkapesällä täytyy olla raamit kaikilla neljällä sivulla. Upotetaan suoralle pinnalle.

Contura takka räätälöity takka takkapesä takkasydän

Contura i4 Modern kolmella raamilla

Takkapesällä on raamit kolmella sivulla. Voidaan sijoittaa vaikka lattianrajaan.

Contura takka räätälöity takka takkapesä takkasydän

Contura i5 panoraama

Tulisijaan asennettava. Sopii useimpiin avotakkoihin. Kahva on upotettu luukkuun ja tehonsäädin etusivulla helposti käsillä. Musta tai harmaa.

Contura i5 tuplaluukuilla

Upotettu kahva luukussa, helppokäyttöiset säätimet etupuolella. Harmaa.

Contura takka räätälöity takka takkapesä takkasydän

Contura i6

Contura i6 –takkasydän sopii sinulle, joka haluat suunnitella kotiisi oman näköisesi takan. Suuren lasin ansiosta tuli näkyy hyvin. Sydämen Clean Burning –järjestelmän ansiosta lasi pysyy puhtaana ja noettomana.

Nordpeis takkasydämet

Räätälöidyt Nordpeis -takat

Nordpeis tulipesä Q-23FL

Nordpeis N-20

N-20 –tulipesän luukulle/kehykselle on neljä värivaihtoehtoa. Lisäksi on saatavana Exclusive-luukku, jossa lasi peittää luukun ulkopuolen kokonaan. Kehittynyt palotekniikka ja lasiruudun sisäpuolinen Air-ilmapuhdistus. Tulipesä polttaa puuta puhtaasti ja tehokkaasti.

Nordpeis N-36A

 

N-36A on kulmaluukku, jossa on yksi yhtenäinen lasi ilman pienaa. Puhdaspalotekniikan ansiosta luukun lasi pysyy puhtaampana noen palaessa pois korkeassa lämpötilassa. Lisäpaloilma tuotavissa tarvittaessa ulkoa asennussarjan avulla.

Nordpeis N-20U

N-20U näyttää liekit ainutlaatuisella tavalla, koska siinä on lasi kolmella puolella. Ilmavirtaus pitää lasin puhtaampana. Lasi on helppo irrottaa mahdollista puhtaanapitoa varten.

Nordpeis Q-34AL

Q-34AL on kulmaluukku, jossa on yksi yhtenäinen lasi ilman pienaa. Puhdaspalotekniikan ansiosta luukun lasi pysyy puhtaampana noen palaessa pois korkeassa lämpötilassa. Lisäpaloilma tuotavissa tarvittaessa ulkoa asennussarjan avulla.

Nordpeis N-23G

Kahden lasiluukun ansiosta tuli näkyy hyvin takan molemmille puolille. Palotekniikaltaan tarkkaan testattu tulipesä on hyvin eristetty ja vuorattu Thermotte levyillä. Tulipesän vaalea vuoraus ja luukun sisäpinta pysyvät puhtaina, sillä noki palaa pois palotilan korkeassa lämpötilassa. Mahdollisuus paloilman sisäänottoon.

Nordpeis N-21

N-21 - Tulipesien polttotekniikka on tarkkaan testattu ja ne ovat hyvin eristettyjä. Tuli näkyy luukkujen läpi selvästi ja ne luovat miellyttävästi lämpöä. Vaaleat kivet tulipesän sisällä pysyvät automaattisesti puhtaina, koska mahdollinen noki palaa pois tulipesän korkean lämpötilan ansiosta.

Nordpeis N-20T

Kahden lasiluukun ansiosta tuli näkyy hyvin takan molemmille puolille. Palotekniikaltaan tarkkaan testattu tulipesä on hyvin eristetty ja vuorattu Thermotte-levyillä. Tulipesän vaalea vuoraus ja luukun sisäpinta pysyvät puhtaina, sillä noki palaa pois palotilan korkeassa lämpötilassa. Mahdollisuus paloilman sisäänottoon.

Flintstones myymälästä löydät Contura ja Nordpeis -tulisijat. Antti auttaa teitä löytämään oikean takkaratkaisun tarpeisiinne.

Muut tulisija

- tuotteet

Flintstones -liikkeestä löydät takkojen lisäksi muita tulisijoihin ja niiden tekemiseen sekä huoltoon liittyviä tuotteita.

Tule katsomaan ja kysy lisätietoja Antilta!

 

Mallitakkojen poistomyynti

Jötul F 305

    

normalpris 1980 €        NU TILL SPECIALPRIS

1490 €

Jötul F 305

    

Normihinta 1980 €        NYT ERIKOISHINTAAN

1490 €

Morsö Forno Pizzauuni

    

   Normihinta 1690 €        NYT ERIKOISHINTAAN

1200 €