Räätälöityjen takkaratkaisujen spesialisti

Räätälöidyt takkaratkaisut

Kerro minulle takkahuolesi niin mietitään yhdessä teille sopiva ratkaisu.
 
Tarvittaessa huputan vanhan takkasi purku- tai muutostöiden ajaksi. Näin työstä aiheutuva pöly ei pääse sisäilmaan.

Takkojen asennukset

Asennan takat ja savuhormit ammattitaidolla.

Takkojen myynti

Myyn ympäristöystävällisiä ja joutsenmerkittyjä takkoja ja savupiippuja. Jälleenmyyn ja asennan Contura, Nordpeis, Rais ja Morsö -merkkien tuotteita.

Takkojen saneeraukset

Haluatko vanhasta avotakastasi varaavan kiertoilmatakan? Tai uudet kuoret olemassaolevaan hormistoon? Teen myös takkojen korjaustöitä.

Yksilöllisen takan muuraus

Muuraan yksilöllisen takan mittatilaustyönä.

Tarvitsetko rahoitusapua?

Kuvia takka-projekteista

Kun takan asennus aloitetaan, uusissa taloissa on tavalliesti valmiina lattia, seinät ja katto. Takan paikka on suunniteltava niin että takan liitännät ovat hyvät sekä suojaetäisyydet seiniin ja kattotuoleihin täyttyvät.

Vanha vuolukivitakka toimi täydellisesti, mutta talonomistaja halusi nähdä takkatulen keittiönpöydän luota ja kaipasi lisää tilaa takan ympärille. Talossa on kaukolämpö, joten varaavalle takalle ei ollut tarvetta. Rakensin takan ympärille sekä lähimmälle ovelle telttasuojan ja asensin savupiippuun ilmastoinnin jotta lika ja kivipöly eivät leviäisi ympäri taloa. Lattiassa oleva aukko tasoitettiin kaakelilaatoilla ja niiden päälle asennettiin uusi Contura556G takaliitännällä.

Tämä takkaprojekti oli mielenkiintoinen, sillä käytössä ollut kamiina oli mennyt rikki ja savupiippu oli kunnostettu edellisen päälle. Sillä aikaa, kun asensin uutta savupiippua, vanhaa pidettiin paikallaan tukitelineen avulla. Asiakas tarvitsi varaavamman mallin, joten hän valitsi Salzburg L-mallin. Talossa oli harvinainen lämmitysyhdistelmä sekä kallio- että ilmalämmitystä, mikä ei toiminut erityisen hyvin. Tavoite oli, että palamisilma otettaisiin suoraan ulkoa ulkoseinän läpi takkaan, mikä on mahdollista kaikissa Nordpeis Salzbug malleissa.

Spisantti Anders Johansson     050 056 1237     info@flintstones.fi
  • facebook

Created by Seger Marketing