Specialanpassade spisar

Specialanpassade kaminer är Flintstones specialitet. En måttbeställd kamin passar garanterat in på det reserverade stället. Be om offert på den eldstad som är lämpligast för dig!  

Jag river ner den gamla spisen och installerar er nya spis snyggt och smidigt genom att täcka in arbetsområdet. 

före.jpg
flintstones före 1.jpg
villavestvik 2.jpg
villavestvik 1.jpg

Bild: @villavestvik

Specialanpassade Contura -spisar

Contura spisinsatser
Contura takka räätälöity takka takkapesä takkasydän
Contura takka räätälöity takka takkapesä takkasydän

Contura i4 Modern med fyrsidig ram

Insatsen är gjord för egen inbyggnad och har en rektangulär gjutjärnsram med löstagbart handtag. Finns i svart eller grå färg.

Contura takka räätälöity takka takkapesä takkasydän

Contura i5 panoraama

Contura i5 är en spiskassett för installation i öppen spis eller eldstadsöppning. Passar de flesta öppna spisar. Handtaget är integrerat i luckan och spjällreglaget är lättåtkomligt på framsidan. Spiskassetten med panoramalucka bjuder på stora glasytor vilket gör att elden syns ordentligt.

Contura i5 med dubbellucka 

Contura takka räätälöity takka takkapesä takkasydän

Contura i4 Modern med tresidig ram

Kaminen är gjord för installation i öppen spis och har en modernt utformad gjutjärnsfront. Finns i svart eller grå färg.

Contura takka räätälöity takka takkapesä takkasydän

Contura i6

Insatsen Contura i6 passar perfekt för dig som har egna idéer och vill designa din egen kamin eller eldstad. Ett generöst glas visar mycket av elden, och vårt unika Clean Burning System håller glasen rena och sotfria. Finns i två olika utföranden, antingen med gjutjärnslucka eller med glasfront.

Contura i7

Med Contura i7 har du friheten att utforma din egen eldstad, precis som du vill ha den. Den kan placeras in i en eldstad som du själv utformar eller som på bilderna, en egen uttänkt lösning. Contura i7 är svart och finns med lucka i glas eller gjutjärn.

Specialanpassade Nordpeis -spisar

Nordpeis spisinsatser

Nordpeis spisinsats Q-23FL

Nordpeis N-20

N-20 – med fyra olika färgalternativ till spisens lucka/inramning. Utöver det finns det att fås en Exclusive-lucka, var glaset täcker hela utsidan av luckan. Utvecklad förbränningsteknik och Air-luftrensning på insidan av glasluckan. Spisinsatsen bränner ved rent och effektivt.

Nordpeis N-36A

 

Spisinsats N-36A - Med noggrant utprovad förbränningsteknik och välisolerad brännkammare, ger denna insatsen en klar flambild och en behaglig värme. Den ljusa, värmeisolerande beklädnaden på insidan av brännkammaren håller sig automatiskt ren, eftersom eventuellt sot bränns bort av den höga temperaturen i brännkammaren.

Nordpeis N-20U

N-20U har glas på tre sidor, vilket ger en unik utsikt över lågorna. Alla våra insatser är ren förbränning för maximalt utnyttjande av trä.

Nordpeis Q-34AL

Nordpeis insatsen Q-34AL har widescreen med vinkelglas, som ger en fin insyn till flammorna. Q-34AL kommer i höger och vänster modell. Insatsen rymmer ved på upp till 50 cm längder och har giljotindörr.

Nordpeis N-21

Spisinsats N-21 - Med noggrant utprovad förbränningsteknik och välisolerad brännkammare, ger denna insatsen en klar flambild och en behaglig värme. Den ljusa, värmeisolerande beklädnaden på insidan av brännkammaren håller sig automatiskt ren, eftersom eventuellt sot bränns bort av den höga temperaturen i brännkammaren.

Nordpeis N-23G

N-23G är en modern spisinsatts med genomsyn vilket gör att du kan se elden från bägge sidor. Detta ger spisinsattsen en extra dimension. Med noggrant utprovad förbränningsteknik och välisolerad brännkammare, ger denna insatsen en klar flambild och en behaglig värme. Den ljusa, värmeisolerande beklädnaden på insidan av brännkammaren håller sig automatiskt ren, eftersom eventuellt sot bränns bort av den höga temperaturen i brännkammaren

Nordpeis N-20T

N-20T är en modern spisinsatts med genomsyn vilket gör att du kan se elden från bägge sidor och är lämplig som rumsavdelare. Alla våra ansträngningar är ren förbränning för maximalt utnyttjande av trä.

Flintstones myymälästä löydät Contura ja Nordpeis -tulisijat. Antti auttaa teitä löytämään oikean takkaratkaisun tarpeisiinne.

Andra produkter

I Flintstones affär finner du utöver vårt breda urval av spisar, även produkter relaterade till reparation, underhåll eller uppbyggnad av eldstäder. 

Besök oss och be om mera information av Antti! 

 

Slutförsäljning av modellspisar

Jötul F 305

    

normalpris 1980 €        NU TILL SPECIALPRIS

1490 €

Morsö Forno Pizzaugn

    

normalpris 1690 €        NU TILL SPECIALPRIS

1200 €